Κάθε πάρτι και εκδήλωση χρειάζεται και τον ανάλογο χώρο για να διεξαχθεί σωστά και με ασφάλεια.

Αν ένας δικός σας χώρος είναι περιοριστικός σε σχέση με την εκδήλωση που θέλετε να διοργανώσετε μπορούμε να σας προτείνουμε εναλλακτικούς χώρους που να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Βάφτιση

Συνεργαζόμαστε με πιο αξιόλογα κτήματα και ξενοδοχεία της Αττικής. Πείτε μας πως έχετε φανταστεί την βάφτιση του παιδιού σας και θα σας προτείνουμε πολλές διαφορετικές επιλογές.

Πάρτι

Τα πάρτι έχουν γίνει πλέον πιο εμπειρικά και θεματικά και ακολουθούν τις προτιμήσεις των παιδιών. Από Disco Party σε Pool Party από Laser Tag μέχρι Ζωολογικούς κήπους , Νεροτσουληθρες και Πάρκα Περιπέτειας (Adventure Park). Πείτε μας τις ιδέες σας και ελάτε να διαλέξουμε το τέλειο χώρο για το πάρτι των παιδιών σας.

Baby Shower

Τα Baby Showers είναι πάρτι 1-2 μήνες για να γιορτάσετε την έλευση του μωρού σας! Στόχος τους είναι να είστε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανταλλάξετε δώρα, συναισθήματα, αναμνήσεις και tips για την μέλλουσα μαμά. Η συνεργασία μας με επίλεκτους χώρους εκδηλώσεων μπορεί να κάνει αυτήν την μέρα πολύ ξεχωριστή – μια cozy βίλα, ένα ιδιαίτερο pool & spa πάρτι με τις φίλες σας ή όπως αλλιώς μπορεί να το έχετε φανταστεί! Διοργανώτρια μπορεί να είστε είτε εσείς είτε κάποια φίλη/ος.

Ενδιαφέρεστε για κάποια εκδήλωση;