Είμαι η Καίτη Παπαδημητρακοπούλου, είμαι μουσικός εκπαιδευτικός, εργαζόμενη μητέρα 2 παιδιών και από πολύτεκνη οικογένεια με πολυετή εμπειρία στην προσχολική εκπαίδευση. Η ενασχόληση με το παιδί είναι δεύτερη φύση μου!

Λίγά πράγματα για εμένα:

Από το 2004 – ως συνιδρύτρια της εταιρείας Μπιζζ Παρτυ – και τώρα με το Just Care all for Kids, ασχολούμαι με τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, γάμων, βαπτίσεων, παιδικών πάρτι και γενικότερα πάσης φύσεως δραστηριότητες που έχουν σαν γνώμονα το παιδί.

Το 2008 ανέλαβα εξολοκλήρου την δημιουργία του Westin Kids Club στο Astir Palace Vouliagmeni από το σχεδιασμό, την εποπτεία της κατασκευής και την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού έως την πρόσληψη κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού για την στελέχωση του club και την διεύθυνση λειτουργίας του.

Βλέποντας την ανάγκη για εναλλακτικούς τρόπους φύλαξης των παιδιών σε περιόδους διακοπών από το σχολείο, δραστηριοποιούμαι από το 2014 ενεργά στην διοργάνωση Easter Camps και Summer Camps  για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών σ’ αυτές τις περιόδους.

Οι άξονες πάνω στους οποίους στηρίζω την απασχόλησή των παιδιών είναι το παιχνίδι, ο αθλητισμός και η μάθηση μέσα από την διασκέδαση.

Σαν μητέρα και εκπαιδευτικός, ενστερνίζομαι τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για  ισορροπία στην καθημερινότητα και την δημιουργία ποιοτικού χρόνου με τα παιδιά. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο προσέθεσα στις προσφερόμενες υπηρεσίες και την εύρεση της κατάλληλής babysitter για την φύλαξη παιδιών.

Μιλήστε μας για τις καθημερινές σας ανάγκες σας και εμπιστευτείτε μας να σας βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για την δική σας οικογένεια. Μοιραστείτε μαζί μας ιδέες σας για την ξεχωριστή εκδήλωση των ονείρων σας και ελάτε να φτιάξουμε μαζί τις αναμνήσεις μιας ζωής!

Καίτη Παπαδημητρακοπούλου

Διευθύντρια/ Managing Director
Just Care- All for kids

See Our Best Events Gallery!

Ενδιαφέρεστε για παιδικό πάρτι;