Το μωράκι σας ετοιμάζεται να έρθει στον κόσμο -μια σημαντική στιγμή για όλες τις μελλοντικές μανούλες! Οι φίλες και οι φίλοι σας ρωτάνε τι ανάγκες έχετε για το μωρό και τι δώρο να σας κάνουν. Ευκαιρία να τους ευχαριστήσετε κανονίζοντας μια εναλλακτική συνεύρεση – ένα baby shower.

Το Baby Shower είναι πάρτι που διοργανώνεται 1-2 μήνες πριν την έλευση του μωρού σας. Ο σκοπός του είναι να είστε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανταλλάξετε ευχές χρήσιμες συμβουλές και δώρα – εξάλλου αυτό σημαίνει και το shower, δηλαδή να «ραίνεις» το μωρό με δώρα για τον ερχομό του!

Παρόλο που μοιάζει με σχετικά καινούργιο θεσμό που υιοθετήσαμε από την Αμερική έχει τις ρίζες του από την αρχαιότητα όπου δίδονταν δώρα στις μητέρες και τα μωρά τους μετά την γέννηση τους. Ο τρόπος διοργάνωσης άλλαξε με την πάροδο των χρόνων και τώρα έχει πάρει την μορφή μιας ιδιαίτερης γιορτής που γίνεται λίγο πριν την γέννηση του μωρού.

Συνήθως την διοργάνωση αναλαμβάνει από μια φίλη/ο της μέλλουσας μητέρας που αλλά αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Μόνο με φίλες; Με φίλους και οικογένεια; Αναλόγως με το πως θέλετε να γιορτάσετε μπορούμε να δούμε πολλές εναλλακτικές επιλογές.

  • Στο σπίτι – με την κατάλληλη διακόσμηση θα μεταμορφώσουμε το σπίτι σας στον απόλυτο baby shower προορισμό.
  • Κάπου αλλού – Θέλετε να ξεφύγετέ από την καθημερινότητα και να κάνετε κάτι ξεχωριστό μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές προτάσεις όπως spa day, pool party, cozy σε κάποια βίλα με εκλεκτούς καλεσμένους.Είμαστε κοντά σας με πολλές διαφορετικές και δημιουργικές προτάσεις από το χώρο μέχρι την διακόσμηση και τα εδέσματα και party favors κατάλληλα για την περίσταση!

Ενδιαφέρεστε για κάποια εκδήλωση;